Her Majesty

Tourneeplanning:

Koperen Kees

Impresariaat Koperen Kees

Bob Wisselink
[a.k.a. IKK Agency]

E. info@koperen-kees.com
T. 0031 (0) 487 507399  
M. 0031 (0) 6 53 72 11 70

 

Pers/promo:

Piece of the Puzzle

Lonneke van der Loos
E. lonneke@pieceofthepuzzle.nl

 

Facebook

 

Déjà vu - a tribute to Crosby, Stills, Nash & Young    

 

 

Her  Majesty: Bertolf Lentink, gitaar & zang • Jelle Paulusma, gitaar & zang • Diederik Nomden, gitaar, toesten & zang • Dirk Schreuders, bas • Bauke Bakker, drums & zang. 

Na een volledig uitverkochte tour gaat Déjà vu in seizoen 2016-2017 in reprise; een tournee van meer dan 50 concerten in de mooiste theaters en op de hipste poppodia!

Déjà vu vertelt het verhaal achter de samenwerking tussen David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash & Neil Young. De vier hadden allen in topbands gespeeld: Crosby in The Byrds, Stills & Young in Buffalo Springfield en Nash in The Hollies. Van deze bands worden de beste songs gespeeld.

Crosby, Stills en Nash zongen voor het eerst samen in het huis van Joni Mitchell. Ze ontdekten direct dat hun stemmen op een magische manier bij elkaar kleurden. In 1969 kwam hun eerste album uit met daarop onder andere Suite: Judy Blue Eyes en Helplessly Hoping.  Eveneens voor de pauze speelt Her Majesty de hoogtepunten van dit album.

In 1970 voegde Neil Young zich bij de groep. Ze speelden op het fameuze festival Woodstock en maakten daarna het meesterwerk Déjà vu, wat door Her Majesty integraal ten gehore wordt gebracht.

Naast een puntgaaf muzikaal eerbetoon is Déjà vu een programma waarin op een onderhoudende manier verteld wordt over de jaren zeventig, de achtergronden van de vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs. Déjà vu wordt gelardeerd met prachtige filmbeelden en stills (sic!). Een absolute must voor de liefhebber van Westcoast-pop en goddelijke samenzang.

‘Sensationeel goed gedaan!’ (Menno Pot | De Volkskrant)

‘Sublieme ode aan Crosby, Stills, Nash & Young’ (Dagblad van het Noorden)

‘Het resultaat….een prachtavond...’ (Dagblad van het Noorden)

‘Publiek in trance van loepzuivere zang’ (Meppeler Courant)

‘Als muzikaal eerbetoon nauwelijks te overtreffen’ (Heaven)

‘Extreem goede band met superieure instrument- en stembeheersing. Verbluffend.’
(De Stentor)